mandag 1. juni 2009

Første tur på Arø!

I helgen har Cilla væt med på sin første hyttetur på Arø. Her har hun fått prøvd seg på masse forskjellige spennende ting, og har vært utrolig flink og lite masete. Hun har til og med klart å være renslig hele helgen - ikke ett eneste uhell (bortsett fra når hun kom hjem da!).

Bilturen ned gikk strålende, Cilla lå i buret sitt og slappet av, og tisset litt når vi stoppet for en kort rast. På brygga ventet vi på taxibåt, og da lå hun helt stille og koste seg inntil det ble vår tur. Selve båtturen gikk over all forventning, hun satt stille og fulgte med på hva som skjedde.

På hytta har vi lekt med nabohundene og gått tur i skogen. Cilla har løpt rundt uten bånd, og kommer med en eneste gang vi roper eller hun ikke ser oss lenger. Vi har også vært på besøk hos flere naboer, og det har gått veldig bra. Vi rodde til og med til en av naboene, og det syntes Cilla var helt topp.

Hun har også vasset i vannet, men syntes det ble litt vått når vannet begynte å nærme seg brystet hennes. I tillegg har vi klippet litt klør og øvd oss på undersøkelse av poter og ører. Det gikk selvfølgelig helt topp!

Hjemturen har også gått bra, bortsett fra at vi egentlig kunne tenkt oss å begynne en lang tre måneders ferie allerede nå... men det er vel ønskedrømming!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar